Evenemang i Karlskrona

7 mar

Özz Nûjen & Måns Möller - Världens Historia

Sveriges roligaste historielektion har nu blivit VÄRLDENS roligaste!

1 aug

Lukas Graham - Karlskrona Skärgårdsfest

Lukas Grahams framgångssaga är smått osannolik. Efter release av låten “7 years” 2016 visste framgångarna inga gränser. Bandet blev det första danska bandet någonsin att passera en miljard streams för en enstaka låt, de har toppat listorna i 13 länder.

1 apr

Molly Sandén - Stark & Svag & Allting Däremellan

Sveriges popdrottning Molly Sandén åker ut på turné!

28 mar

Musikalen - Grease

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! Succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö åker ut på turné tillsammans med Lotta Engberg.

29 feb

Hits Of The 60's - Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn & Janne Önnerud

Svenne Hedlund med Hep Stars, Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn & Janne Önnerud gör gemensam sak i ett unikt samarbete!

6 mar

Konsert - Arvingarna 30 år - I takt med tiden

Arvingarnas show är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock.

1 mar

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

16 maj
17 maj

Sparrissafari 2020

"Så mycket mer än bara sparris"

7 mar

Danny Saucedo - The Run(a)way Show

Välkommen på en brakshow med en av Sveriges främsta entertainers!

25 mar

Konsert - Marinens Musikkår möter Frida Öhrn

Marinens Musikkår gästas av sångerskan och låtskrivaren Frida Öhrn som under sina 20 år i musikbranschen rört sig i flera olika musikaliska världar.

31 jul

The Ark - Karlskrona skärgårdsfest

Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné. Det är 20 år sedan The Ark gjorde sitt stora genombrott med låten “It Takes a Fool to Remain Sane”. I sommar är The Ark tillbaka med en exklusiv sommarturné och den 31 juli kommer de till Karlskrona Skärgårdsfest och bjuder på en maxad hitkavalkad.

5 mar

Teater - Man får väl ställa upp

En glesbygdsfars. I centrum av det lilla samhället finns en bygdegård där alla samlas.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!