Evenemang i Karlskrona

19 nov

Christian Lindberg & Camerata Nordica

Musik på Skärva gör den här gången ett gästspel i Marinmuseums vackra galjonshall för att kunna ge plats åt den legendariska trombonisten Christian Lindberg och eminenta kammarorkestern Camerata Nordica.

16 nov

Lars Winnerbäck

Väntan är över! Nytt album med Lars Winnerbäck kommer i september och den 16 november besöker han NKT Arena Karlskrona.

22 nov

Woodstock 50 år!

Konserten är en hyllning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.

28 dec
29 dec

Konsert - Stilla nätters kapell

Mitt på Stortorget, mitt i Världsarvet Efter 8 år och 31 utsålda föreställningar står återigen Kapellet redo att förgylla mellandagarna på en noggrant utvald plats i vårt vackra Blekinge. Sedan 2011 har Kapellet bjudit in till oförglömliga konserter i unika miljöer. Allt från slottsmiljöer, ladugårdar och industrilokaler, till konserthus och kyrkor. Nu tar vi det ytterligare ett steg längre…

24 jan

Konsert - Takida firar 20 år!

Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en omfattande turné i Norden! 24 januari 2020 besöker deras ”20th Anniversary Tour” Brinova Arena Karlskrona för att bjuda på första konserten sedan arenan stod klar tidigare i år!

30 nov
30 nov

Konsert - Christmas night

Efter succén 2018 är det nu dags för ännu en Christmas night 2019.

24 nov

Luciakonsert med Coeur Madame och Hemvärnets Musikkår

Lions Club Karlskrona bjuder in till Luciakonsert

23 nov

Julkonsert - Sten & Stanley

Dags igen för Lyckebys traditionella julevenemang.

30 nov

Julkonsert - Doug Seegers

Nu är det dags igen! Doug Seegers är tillbaka för ännu en julturné, denna gång med namnet Country Christmas. Den 30 november besöker han Jämjö Kyrka.

29 nov

Mikael Wiehe & Ebba Forsberg - tolkar Dylan på svenska

Hösten 2019 ger sig Mikael Wiehe och Ebba Forsberg ut på en nordisk turné där de tolkar Bob Dylan på svenska.

1 apr

Molly Sandén - Stark & Svag & Allting Däremellan

Sveriges popdrottning Molly Sandén åker ut på turné!

21 nov

Bokkväll 2019

Äntligen är succén tillbaka! Den efterfrågade Bokkvällen med författare som gästar är än en gång tillbaka i Karlskrona, och denna gång är det på en ny plats, nämligen Rydows Bazar på Borgmästaregatan 17.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.

Karlskrona skärgård segelbåt


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!