Evenemang i Karlskrona

29 feb

Hits Of The 60's - Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn & Janne Önnerud

Svenne Hedlund med Hep Stars, Clabbe af Geijerstam, Lennart Grahn & Janne Önnerud gör gemensam sak i ett unikt samarbete!

24 jan

Konsert - Takida firar 20 år!

Takida slår på stort och firar sitt 20-årsjubileum med en omfattande turné i Norden! Den 24 januari 2020 besöker de Brinova Arena Karlskrona!

23 feb

Musical Highlights Vol 13 - Det bästa av över 20 musikaler

För många besökare, representanter ifrån media och fans har konserten varit nummer ett i åratal. Det kan knappt blir bättre! Detta är i alla fall intrycket av de recensionerna från publiken och media efter de senaste åren. "Musical Highlights" fokuserar på artisternas styrkor och ett programval som gör kvällen till en riktig upplevelse för varje musikal-älskare".

28 feb

Om att våga flyga - Maria Lundqvist

En galet rolig föreställning av och med Maria Lundqvist!

2 feb

Pettson & Findus på turné - RÄVJAKTEN

Välkomna till en spännande och rolig föreställning för hela familjen.

30 jan

Radikal Optimist - Anders Jansson

Anders Janssons soloföreställning "Radikal Optimist" är ute på en omfattande turné och möts av hyllningar i media och fyllda salonger.

25 jan

Cabaré 2020

M.T.F:s årliga välgörenhetsarrangemang i Karlskrona Konserthus.

26 jan

Tobbe Trollkarl

Nu kommer Tobbe Trollkarl med delar av sin jubileumsföreställning "20 år i barnens tjänst!", en NY show för HELA familjen!

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!