Evenemang i Karlskrona

27 okt

Landskamp Handboll: Sverige-Island

Den 27 oktober är det dags för Landskamp i Handboll mellan Sverige och Island!

26 okt

Konsert - Melissa Horn

Melissa Horn släpper nytt och åker på stor nordisk turné. Med sig tar hon helt ny musik. 26 oktober står hon på Karlskrona Konserthus scen.

24 okt

Föreläsning - Frida Ramstedt föreläser om konsten att inreda

Se möjligheterna i ditt hem! Inredningsmagasinen och bloggarna är fyllda med bilder på snygga och spektakulära bostäder. Men hur inreder man sitt hem? Hur undviker man fallgroparna och hur skapar man ett hem att trivas i.

1 nov

Thank you for the music - En hyllning av Björn & Benny

1 november gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Karlskrona med "Thank you for the music" - en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära.

24 jan

Konsert - Takida firar 20 år!

Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en omfattande turné i Norden! 24 januari 2020 besöker deras ”20th Anniversary Tour” Brinova Arena Karlskrona för att bjuda på första konserten sedan arenan stod klar tidigare i år!

26 okt
2 nov

Höstlovskul - Boda Booooo

Välkommen till Boda Booooo, om Du vågar!

16 nov

Lars Winnerbäck

Väntan är över! Nytt album med Lars Winnerbäck kommer i september och den 16 november besöker han NKT Arena Karlskrona.

20 okt

Brynolf & Ljung Cirkeln

Efter utsåld turné med föreställningen ”Hokus Pokus Motherf*ckers!” återkommer Brynolf & Ljung med ”Cirkeln”. En helt ny föreställning, premiär hösten 2018 och turné runt om i Sverige.

19 okt

Konsert - Moneybrother för Colombias barn

Eldsjälarna Bodil Wrahme och Yamile Lindgren och deras projekt " Karlskrona för Colombias barn" har lyckats få hit Moneybrother alias Anders Wendin.

25 okt
27 okt

Världsarvsdagarna 2019

Välkommen att ta del av Världsarvets egna dagar den 25-27 oktober. Ta del av gratis guidade turer, föreläsningar, visningar och musik.

26 okt

Pumpafestival - Wämöparken

Evenemanget pågår 16:00 - 20:00 den 26 oktober lördag i Wämöparken!

17 okt

INSTÄLLT! - Staffan Scheja & Mats Lidström - Svanen - Inte en men fem

Välkomna till ett riktigt mästarmöte på Skärva Herrgård! En kväll ni inte vill missa när ni får lyssna till de virtuosa musikerna Staffan Scheja och Mats Lidström som framför ett spännande program som rör sig runt det välkända och vackra stycket "Swanen".

19 nov

Christian Lindberg & Camerata Nordica

Musik på Skärva gör den här gången ett gästspel i Marinmuseums vackra galjonshall för att kunna ge plats åt den legendariska trombonisten Christian Lindberg och eminenta kammarorkestern Camerata Nordica.

6 nov
9 nov

Karlskrona International Piano Festival - Värd Peter Jablonski

Karlskrona International Piano Festival, internationella pianister i världsklass kommer att uppträda i den historiska och vackra staden Karlskrona.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.

Karlskrona skärgård segelbåt


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!